HUISREGELS

TERREIN

- Volg altijd de instructies van de medewerkers van het Mighty Medieval Festival.

- Het terrein is geopend voor bezoekers op 7 mei 2016 van 12.00 uur tot 00.00 uur. Na sluiting van het terrein worden bezoekers die geen slaapplaats hebben gereserveerd, verzocht om te vertrekken.

- Het Mighty Medieval Festival is niet aansprakelijk voor kosten en schade welke ontstaan aan bezoekers en/of goederen, als direct of indirect gevolg van handelen of nalaten van andere bezoekers of de organisatie van het Mighty Medieval Festival.

- Het betreden van de locatie waar het evenement plaatsvindt en het bijwonen van het evenement geschiedt door de bezoekers op eigen risico, in die zin dat het Mighty Medieval Festival geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor schade ontstaan door genoemd betreden.

- Het Mighty Medieval Festival is gelegen aan een groot meer, houdt u kinderen daarom altijd goed in de gaten.

- Het Mighty Medieval Festival is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade of verlies van persoonlijke eigendommen.

- Het Mighty Medieval Festival is op geen enkele wijze aansprakelijk voor persoonlijke ongelukken die zich voor doen op het terrein.

- Het is niet toegestaan eigen eten en/of drinken mee te nemen naar het festivalterrein. Er is een drinkwaterpunt aanwezig op het terrein, waar gratis water beschikbaar is voor bezoekers.

TICKETS EN TOEGANG

- Alleen originele tickets zijn geldig.

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

- Tickets kunnen op geen enkele wijze geretourneerd worden.

- De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van het ticket.

PROGRAMMA

- Het Mighty Medieval Festival is niet aansprakelijk voor wijzigingen in het programma.

- Het Mighty Medieval Festival probeert de programmatijden zo veel mogelijk te handhaven, maar is niet aansprakelijk voor eventuele veranderingen.

VERVOER EN PARKEREN

Het Mighty Medieval Festival biedt de mogelijkheid om kosteloos naast het terrein te parkeren. De organisatie draagt echter geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor.

OVERIGE BEPALINGEN

- Honden en andere huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

- Het Mighty Medieval Festival terrein is beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers.