MUZIEK

Natuurlijk ontbreekt het niet aan muziek tijdens het festival.

Er zal een podium zijn waar wijzelf de boel op stelten zetten, laat op de avond organiseren we een grote akoestische jamsessie rondom het vuur. (Neem je instrumenten en muzikantenvrienden mee!) maar er zal meer zijn......bekijk hieronder het muziekprogramma

DATURA MIGHTY MEDIEVAL MUSIC

We staan te popelen om het aan jullie te presenteren......ons nieuwe album! Tijdens een dynamische show zullen we jullie laten dansen, zingen en vooral genieten van muziek uit langvervlogen tijden. En we worden terzijde gestaan door een van de meest gerespecteerde feestmaker uit de middeleeuwen, speciaal voor jullie ingevlogen!
GNY MEDIEVAL AND NORDIC FOLK

Helemaal uit Denemarken presenteren wij u: de band Gny! Ze spelen een mix van middeleeuwse muziek en Nordic folk. Heel fijn om te luisteren en om op te dansen. Wij zijn zeer vereerd dat zij op het grote podium komen spelen tijdens ons Mighty Medieval Festival!

Gny blaast de oudst bekende Nordic folk nieuw leven in. Scandinavie, inclusief Denemarken bewaart een schat aan folksongs. Gny graaft ze op en op laat ze je beleven door verhalen, muziek en dans. Een traditie die zijn roots heeft ver weg in de mist van het verleden.
IMBUE FOLK

Stel je voor, de zon schijnt, de vogels fluiten en bouwen hun nest, je zit heerlijk in het gras met uitzicht op een prachtig klooster en bomen in fris blad...en dan hoor je super fijne klanken en mooie liederen die de sfeer opzwepen tot een max aan lente tintelingen. Imbue!