THEATER

Ter opluistering van het festival nodigden wij onze lievelingsacts uit. Fascinerende artiesten die we nooit meer kunnen missen.

Houd de site in de gaten er volgen steeds meer geweldige acts!

JANNES DE GOOCHELAAR

Terwijl mensen hikken van het lachen om zijn woordgrappen verslikken ze zich als hij daadwerkelijk verdwijningen en onmogelijkheden plaats laat vinden. Jannes heeft ons de tranen over de wangen doen lopen en compleet versteld heeft doen staan. Tijdens Datura Mighty Medieval Festival presenteert hij zijn speciale extra lange indoors jubileumshow!
Tijden: 14:45-15:15 en 17:45-18:15.




DONDERELF

een man met fonkelende ogen boven een indrukwekkende baard en een beeldschoon elfje achter een harp. We hebben het natuurlijk over Donderelf! Tijdens het festival zullen zij ons meenemen in hun magische verhalen.
Tijd: 15:30-16:00




THEATERGROEP MEST

Zonder hen is een middeleeuws feest niet compleet: Theater MEST komt ons verblijden met hun openluchttheater! De zelfingenomen chirurgijn Melchior en zijn luie maar oh zo slimme knecht Sebastian doen het hun publiek vaak dun uit de broek lopen. Van het lachen of van de angst. Zonder twijfel het beste Middeleeuwse theater van het land en ver daarbuiten.
Tijden: 13:00-13:30 en 20:15-20:45.




ALLES OF NIXX

Even voorstellen: dit is Erik van Alles of Nixx! Te pas en te onpas kun je hem tegenkomen tijdens het Mighty Medieval Festival. Steltlopend, jonglerend of vuurspugend.. of misschien wel allemaal tegelijk!




FLORISSIMO VUURSCHOW

Die duivelse Florissimo zal zonder twijfel zijn warmhartige publiek op een hoger trillingsniveau brengen met zijn baldadig trucs en zijn honger naar de likkende vlammen in de duisternis van de nacht.
Tijd: 22:30-23:00.